Klar

Vilklen lång dag!
Mina fötter värker efter att ha gått i Sthlm i några timmar, snacka om mycket folk!
Men nu är iaf mina klappar klara, eller ja till dom som ska ges imorgon i varje fall. Jag hittade iaf det jag skulle till Chrille idag plus en bh och trosa till mig själv. Det är värsta rean på Cubus så jag fick båda delarna för 98 kr och det skulle blivit typ 250 kr. Så det kallar jag fynd!
När jag kommer tillbaks till Södertälje så kutar jag till bussen men det visar sig att jag har tagit fel buss så det var bara att gå av och vänta på nästa. Nu är jag hemma hos Chrille en snabbis, är tvungen att hämta lite grejer bla. Mammas julklappar. Sen ska jag ta bussen hem igen. Så jag ska dra om ungefär 10 minuter. Det känns som att jag aldrig får komma hem och hungrig är jag också. Har i stort sett bara ätit frulle idag, ville äta i Sthlm men eftersom att jag var där själv så skulle det kännas lite mobbat och gå och äta med mig själv lixom.

När jag kommer hem ska jag slå in alla julkappar tänkte jag. Men nu kom jag på att jag glömde köpa papper och snöre, så hoppas för guds skull att det finns hemma. För att jag vill ju att mina julklappar ska bli snygga i år som sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback