Ris & Ros

För ett tag sedan hängde jag på "trenden" att göra min egna inne respektive ute lista så jag tänkte försöka mig på en igen, innan det är dags att sova. Fast jag ska nog kalla min "lista" för Ris och Ros

Det kassa riset går till...

Blondinbellas TV dagbok- Jag tycker att den suger, rent ut sagt. Men ändå kan jag inte sluta kolla på den. Men tjejen har inget vättigt att säga och programet är inte mer än 3 minuter.
Julen- Jag är inte redo för julen än helt enkelt, är inte klar med julklapparna, har ingen julstämning och det är ingen snö.
Det skulle vara bättre om julen eller julafton vore om några veckor istället. Då hade säkert allt det där varit på sin plats.
Axa julfesten- 20 års gräns in my as, jaha.. då blir det Olareys för oss 90ior som vanligt då.
Julmaten- All planering, tillagning och fix. Onöigt tycker jag! För att jag äter ändå bara prinskorv, potatis och köttbullar. Så lite tacos hade faktist varit godare och kännts lite festligare.

Rosorna går till...


Nyår- för det är en högtid som man verkligen kan få piffa till sig, utan att känna att man är "för mycket" och då behöver man heller inte tänka att "kan jag verkligen ha det här" och blablabla.. då är det bara att köra på, för det är ju bara nyår en gång om året.
Mamma- för att hon storstädade mitt rum här om dagen.
Anders Bagge- Såg i tidningen idag att han belv utsedd till årets tv kändis eller något likande. Och jag håller med, han är hel cool och verkar vara så där genom go och snäll, dessutom är han rätt söt för att vara vuxen, flintis och skäggig. Så han borde defenetivt få lite ros.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback