Dagens uppsats

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen. Malin kommer hem till Chrille för att hjälpa mig att bära alla prylar, som jag aldrig skulle kunnat tagit själv. Dvs. Ett akvarium, två stora papperskassar med kläder en full proppad väska samt en påse med fiskar. Herregud vad jag skämdes när jag går in med ett akvarium på bussen. Jag kom inte in på bredden så jag fick gå sidleds in och så klart glor alla. Malin med alla dessa väskor och påsar rantandes efter och inte nog med det så fastnar en påse och går söner på 751:an så lite av mina kläder åkte ut på golvet. *alla glor ännu mer*
Sen när vi var framme vid centralen var det bara att kuta till Nykvarns bussen som stog och blinka, först Malin och sen jag där efter som gjorde mitt yttersta med detta akvarium, som var as tungt och idag har jag träningvärk i armarna.
Väl på bussen lämnar en snäll gubbe plats till oss eftersom att han såg att vi hade det rätt bersvärligt med alla dessa saker. *tack gubbe lilla* På stan hoppar Ida på, Så vi fick lite bär hjälp på vägen hem till mig!
Efter vi lämnat alla saker och fixat till firrarna, gick vi och köpte frys pizza, sen färgade jag Idas hår, kollade på Idol, käkade massa onyttigheter *blev as mätt* Satte på oss bikinis *ångest* hoppade i bubbel poolen, satt där och lysnade på musik, pratade och skrattade åt Ida som för övrigt är en väldigt lustick prick... när kl blev 00.30 pallade vi inte mer och gick upp. Jag och Malin åt mer pizza som hade blivit kvar, så vi hängde mest i köket och pratade med alla små killar som var där och hälsade på. Sen garvade vi åt Andres andra namn VALFRID hela kvällen tills dom drog. Då gick vi upp och bäddade. Ida fick låna ett av mina täcken, men det skulle hon inte fått gjort eftersom att hon pruttade på dom 2 ggr *kanse mer* fett äckligt! :) Stackars Malin som sov brevid och stackars mitt täcke såklart.
Ja, en hel uppsats blev det nu. Så jag kan ju lika gärna fortästta att skriva en rad till eller två. Min andra vän Ida W ringde nyss och frågade om jag ville följa med hem till Anna, som fyllt 18 år. Och det ville jag! Får lämna pluggis- planerna på hyllan i några timmar. Nu kommer lite bilder...

Mitt akvarium som jag faktist inte blev så nöjd med! Det känns för stort, men jag ska få köpa Malins pojkvänns gammla, som är litet och sex- kantigt. Som kommer att bli mycket finare. Men detta får duga så länge. Firrarna trivs iaf!

Ida med hårfärg och plast virvlat runt skallen, mycket snyggt!

Malin och Ida, hihi!

Svull!
 
Hon tvättar...

Resultatet! Snyggt va?

Även fast jag tycker om Robin i Idol, blev jag ändå glad att han åkte ut! Nu hejjar jag på Kevin.
Föresten, gamla Idol Marcus, som nu mer är med på stjärnor på Is är visst snygg.
 Bara Ida och Malin som inte har någon smak *suck*

vårt nya "bar häng" i köket *yeah* Här satt vi iaf och svullade ännu mer tills vi rullade fram, iaf jag.
Som inte kunde slita mig från pizzan, fan!

Kommentarer
Postat av: Cicci To En Kall To

hahahahah :D hur skönt... men MYSE!!!!!!!

ja baxa nåra bilder, (L)

2008-12-06 @ 14:58:11
Postat av: Use

Ja verkligen!

A men varsegoood, hoppas du hade det ttrevligt på jul midda(K)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback