måndag

Jaha då ska man flytta hem ifrån då. Eller ja, bara för två veckor men ändå. Alla tre väskor är nu packade och klara, ska snart föna och platta håret sen ska jag lägga min fiskar i en påse och bege mig till chrille. Han har ett akvaruim, så där ska dom få bo. Hoppas bara dem kommer överleva bild färden *har bestämt mig för att inte spola, djurvän som man är*
Kom just på att jag ska övningsköra innan jag åker hem till honom, vilket betyder att dom kommer att dö. Bra då slipper jag att döda dom.
När jag kommer dit ska vi gå och stor handla, eftersom att han inte har ett jota hemma. Shit va vuxet de känns, ska bo och handla med pojkvännen. Men det kommer att ta mååånga år innan vi flyttar ihop *om vi änns gör de*
Näe, nu har jag inte tid med att sitta här och skriva en massa strunt, kom på att jag måste damsuga rummet innan jag drar också.
Hehe, kolla vilken fin bild jag hittade i en tjejs blogg. Hoppas att det var ok att jag snodde den om du nång gång läser de häär. Ciao!

image205

Kommentarer
Postat av: Liniiis

Hahahah, kunde inte låta bli att dra en fniss när du skrev om dina fiskar :P först att du ska ta med dig dom, lät jättesnällt. sen ba ne kom på att ja skulle övningsköra, vilket betyder att dom kommer dö?:P du va allt en liten fräck jävel. Kramäs/ Läään :)

2008-05-26 @ 23:38:45
Postat av: Till- Linis

Haha, ja men då slipper JAG att döda dom ,för att det är det som känns så hemskt =P
pööössss/ Liiinn

2008-05-27 @ 09:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback