Typiskt!

Satan i gatan vad det snöar! Det var as läskigt att köra hem idag, såg ju typ... ingenting. Men både jag och mamma kom hem oskadda så det gick nog rätt bra iaf.
Varje vardags morgon jag sover hemma åker jag alltid med mamma in till Chrille på morgonen. Sen gör jag mig i ordning där, så slipper jag sitta på tråkig buss och tåg i 1 timma på morgonen. Men iaf, varje gång jag kommer till han på morgonen så går jag alltid och lägger mig igen. Även om jag bara får sova en kvart- 20 min. Men idag tänkte jag vara duktig och inte gå och lägga mig, så jag slapp stressa. Så jag fixar havregryns gröt och kollar på the voice as länge och har god tid på mig. Men sen när jag kommer till skolan så har vi självklart fått sovmorgon. Jag blev sur, för hade jag vetat det hade jag kunde gått och lagt mig i en hel timma. Morrr
Men men, dagen var iaf skön, vi kollade på filmen "inte utan min dotter" tårarna rann, fy fan vilken hemsk film. Ni som inte sett den, gör de! as bra. Efter skolan åkte jag och Ida ner till stan. Jag köpte ett par knästrumpor. Eller två par faktist, man fick alltså 4 strumor för 80 spänn det tyckte jag var bra!

 
Hej.. vad det snöar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback