:)

Blir ett inlägg till nu känner jag.
Måste ju ta igen allt efter i helgen, då jag inte skrev ett jota. Visst?
Kom jusst att tänka på det att jag är super sugen på att flytta hemifrån. Det går typ i perioder. Ibland älskar jag att bo här. Skönt och tryggt att bo hemma på något vis. Plus att jag gillar vårt hus och allt sånnt. Skönt att äntligen få bo i hus igen. Och la la laaa. Men idag när jag och mamma satt och diskuterade vid matbordet om vad jag skulle få ärva när jag flyttar hemmifrån. Så blev jag riktigt sugen igen. Och jag ska tydligen få våra/hennes två underbara soffor. Nu använder vi ju Tomas så mammas står bara i garaget. Och dom är så himla fina och sköna och tänk att jag ska få dom? ihih.
Plus att jag ska få hennes fina säng plus gavel. Allt går i en gammal/ rommantisk stil, precis som jag älskar.
Sedan får/har jag redan fått datan. Innan vi flyttade hit så var det hela familjens. Men nu är den tydligen min:)
Så alla dessa saker är ju inte gratis precis, så det ända jag egentligen behöver skaffa är ett litet matbord plus soffbord. Och det ska jag allt ha råd med. Men det dröjer minst ett år innan jag flyttar hemifrån, så jag kan väl lägga ner dom där tankarna ett tag till. Men det där med sofforna gjorde mig iaf super glad. hehe;P

NU, säger jag god natt!

Kommentarer
Postat av: Ida

Gumman vill du inte flytta med mig ner till Göteborg då? Hur skoj vore inte det? jag kan inte klara mig utan min lilla skruttfia!

Postat av: Ida

Gumman vill du inte flytta med mig ner till Göteborg då? Hur skoj vore inte det? jag kan inte klara mig utan min lilla skruttfia!

2008-09-08 @ 22:26:36
URL: http://sucre.blogg.se/
Postat av: POUT

dom sofforna som en sketen snorvalp lutade till nyfärjade härkäär på:P och sen fick tvätta upp kudden:P:P:P.

2008-09-09 @ 18:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback