Hej alla bloggisar

Har nu läst igenom Spa läxan. Dock bara en gång. Så jag är inte klar än, på långa vägar. Men det är ju en början iaf. Rätt lätt den här gången, tack och lov!
Så jag tog lixom en pause från den otroligt ansträngande läsningen. Men det var jag väl värd? Not!
Har även hunnit tryckt i mig nån näve med ost bågar. Jag vet, jag är rätt dukig.
Jag är typ rastlös. Vill vara med C h r i l l e. Men han jobbar som en grise kno den här månaden så vi kommer tuvärr inte att kunna ses mycket alls. Men på onsdag iaf=)
Måndag imorgon, ny vecka. Hoppas den går snabbt. Hit tills har jag bestämt något väldigt ovänatat, det är faktist så att jag ska träffa Ida. Jaha, hon är du ju alltid med, tränker ni säkert nu. Men jag ska umgås med en annan Ida, Ida Engren. För ovanlighetens skull. Jag överdriver inte när jag säger att det var flera år sedan bara hon och jar var. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Efter att ha varit så tajta i flera år och efter att dela så många minnen tillsammans. Därför tycker jag att det ska bli extra kul att träffa henne. Så det var ju värlt att nämnas lixom.
Hon är även en mycket trogen läsare av min blogg och det tackar jag för.


Ska måla naglarna snart också. Svarta eller röda får dom bli.
Tror dom ska bli röda, hade svart sist. Mamma tycker jag ser ut som en punkare. Eller jag tror att hon menar att jag ser ut som det iaf.
"Usch, måste du ha svarta naglar. Du ser ju ut som en sånn därn svarting" brukar hon säga. Haha!
Jaha, man tackar!






Kommentarer
Postat av: ida E

<333


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback