Hej gott folk!!!

Nu sitter jag här vid datan och kände att det var på tiden att uppdatera lite.
Alexandra åkte jusst hem, vi har varit på stan och shoppat lite. Eller ja, mest hon.. jag är så gott som pank. Men jag hittade faktist en svart spets tröja på rean som jag slog till på. Sedan handlade vi mat och knallade upp till mig.
Nu sitter jag bara här och funderar på att ta tag i mina studier. Höhö! Jag ligger efter i lite små saker, som skulle vara skönt att bli av med. Dem ska snart in och ja, snart studenten och grejer. Jobbar massor och så vidare, så skolarbetet kommer bort lite i mitt lilla liv. Jag är bra på att skjuta upp sånnt som är tråkigt.
Nu har jag alltså ett perfekt tillfälle till att plugga, Chrille jobbar och kommer inte hem förns ikväll, lägenheten är rätt städad och jag är mätt i magen och det finns egentligen ingenting som jag "måste göra". Så önska mig lycka till, nu ska jag plugga på mitt PÅSKLOV!

Jusde, imorgon åker Ida till Spaninen. Avis? Gud nej. Som att inte det vore nog så åker Malin till Karlstad på Torsdag. Mina mongon bara lämnar mig, nu när det är påsklov och grjejer. Vad ska jag göra? Jusde, jag ska jobba! SUCK! 

Bjuder på en fin bild från i Fredags. Jag, Ida och Malin packade en piknik korg som inehöll allt. Sallad, macka, chips, dipp, morötter, cider.... satte oss nere vid vattnet och hade jätte mysigt. Tack och lov hade vi med oss filtar, för det blev as kallt när solen gick ner.

Klicka f�r att st�nga bilden

Kommentarer
Postat av: ida e

ååh va mysiggt :):):):):):):):)

Postat av: ida e

ååh va mysiggt :):):):):):):):)

2009-04-14 @ 20:37:34
URL: http://engren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback