Att bjuda på sig själv


Testade nyss den här klänningen (bara på kul). Synd att den är så kort. Fattar inte att jag fick ut med med där? Dock i Turkiet, men iaf. Grejen är den att den egentligen är för liten, det ska gå att dra upp en dragkedia bak i ryggen. men jag mixtrade till det lite och fick en öppen rygg och sen knöt jag bara en rosett i bak. Hade den varit längre så hade kanake det hade varit ett alternativ till studenten. Men jag tror jag vill ha en vit, men ändå!
Om ni undrar vad jag gör på bilden...så dansar jag. Malin filmade mig och vi alla dog av garv. Så himla kul att se tillbaks på videon. Men det som var mindre kul var att Malins kille kollade på videon när hon var på toa. Och när hon kommer tillbaks frågar han vad jag håller på med och garvar! Han måste tycka att jag är hel knäpp!
(Vid ett tillfälle drar jag upp klänningen och snurar runt med mig fula röv. Hade ett par sovshorts under som jag hade dragit upp till naveln ungefär) Plus min osminkade röda feja som kikar in i kameran då och då. Herregud säger jag bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback