Helt avslagen!

Kom hem från jobbet för typ en halv timma sedan. Stressade som en tok när jag kom innanför dörren. Blandade ihop dippen och skar upp lite grönsaker som jag aldrig åt igår. Tvättade bort sminket och på med sköna kläder, dator och TV. Nu sitter jag här och bara kopplar av och ljuter av att det är så lugnt och skönt!
Var så himla trött och hungrig den sista timman på jobbet och ville bara hem. Nu är det endast imorgon kvar jag ska jobba, sen har jag pinat mig igenom dessa hemska åtta jobbardagar, som jag nu jobbat i sträck. Känns super, jag är så himla less på att jobba nu. Det är vi alla tre.. Malin vet jag inte vad hon går på.. hon "bara är" jag garvar när jag ser henne. Hon kan sitta i en kassa utan kunder och se hur de andra kassorna har köer. Hon ropar inte ens dit folk, utan bara är som sagt. Aja! Luften börjar gå ur än, som kolsyran på en läsk. Man skulle kunna säga att man börjar förvandlas till en avslagen läsk. Det är ingen  power i den lixom! Äsch, nu pratar jag i nattmössan.
Imorgon bitti ska jag iaf möta tjejerna nere på stan, då ska alla små saker fixas inför resan eftersom att det inte hanns med idag. Så nu vet ni det också! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback