Like a family

Malin har jobbat klart och är snart på väg hem till mig. Hon har plockat ihop en påse med mat hemifrån, min kyl och frys är tuvärr rätt tom så jag har inte så mycket att erbjuda. Men vi plockar ihop lite här och var så får nog ihop en god middag.
Ida stänger ikväll så Malin kommer och hämtar henne (vill inte att hon åker buss så sent) vi ska även spara en tallrik med mat åt na. Vi är som en liten familj nu när jag bor här själv. Igår diskade Ida och jag städade. Senare gick hon hem och skulle hämta lite saker och jag tappade upp vatten i badkaret, eftersom hon ville bada när hon kom tillbaka. Haha!
Men som vi sa, vi får inte vara för mycket dom här två veckorna nu. För då kommer vi springa på varandras närver när vi ska bo med varandra i ytterligare två veckor i Grekland.
Fast det är så skönt att ha två rikigt nära kompisar, det blir aldrig stelt man behöver aldrig känna att man måste prata, man kan sitta helt tysta i soffan utan att säga ett jota. Eller så kan man säga hur mycket som helst och man vet att det stannar där.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback