Ett konstigt inlägg om allt och inget

Under promenaden gick skön reggae musik i öronen på mig ni vet den där (,sunshine, sunshine reggae) och några till... dom fick mig att drömma mig bort till Grekland ett tag. Då jag ska leva livet, ligga på stranden med världens bästa tjejer. Löka sönder och känns hur brun jag blir, kanske tar mig ett dopp? eller varför inte gå och köpa en glass?
När jag kom hem så sprack dom tankarna ganska snabbt. Kände att det stank här hemma, soporna var fortfarande kvar i köket som ingen orkat gå ut med. Så sprang ut med dom på en gång. Har knaprat lite mini morötter och är allmänt seg. Har fortfarande inte kommit igång med städingen än.
Pratade just med Chrille i telefonen, han undrade om det fanns några ostbågar hemma. När jag sa att det fanns, så konstaterade han ganska snabbt att han vill ha dom för sig själv (snällt va?). Ja visst sa jag.. ta dem du! Idag har ju mitt nya liv börjat på rikigt. Han garvade bara åt mig, det där hade han visst hört ett antal gånger.
Nu skriver jag ju bara en massa strunt. Typiskt mig, att bara skriva eller göra nått annat, göra vad som helst bara jag slipper att städa. Jag är typ som alfons åberg som.... ska bara!

BLA BLA BLAAAAAAAAAa

Jag saknar solen. Jag vill sola! Fan jag blev ju rikigt söt på den sista bilen.



PS! Fan Chrille är hemma och vad kommer han hem med? Jo, GODIS! WHY??? Och vad ska jag äta, morötterna är slut. AJA SKA ÄTA LUFT!!!!!!!!!!!!

Haha, jusdet på tal om att äta luft. Jag minns en gång när jag var i Spaninen med familjen för flera år sedan. Vi var hembjudna på middag hos pappas jobbarkompis som var spanjor och bodde nära oss (vi hade aldrig träffat han eller hans barn innan). Det blev tonfisk sallad. Jag och mamma satt och pinade i oss själva salladen med lämnade tonfisken (kattmaten) men att min lillebror skulle äta sallad och tonfisk är lika troligt som att han har varit på månen. Men fin i kanten som han är så vågade han inte säga till pappas kompis att han inte tyckte om de. Så han och en kille i hans ålder satt vid ett eget bord (dom fick inte plats med oss) när jag snegler bort på han ibland (för att kolla hur han bär sig åt, med den äckliga salladen), så ser jag hur han sitter där och äter luft. Han tar in en tom gaffel i munnen och tuggar. Killen framför honom tittade jätte konstigt... HAHAH!!!!! Du är knäpp du lilla äggis, som jag förövrigt kallar honom. Varför? Jo, för att han är en mästare på att lägga ägg mökar. Fy!


Kommentarer
Postat av: Ida E

hahahahahahahhahahahahahah ja minns de däääätr!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback