Min helg.

Det var länge sen jag hade en sån här lugn och skön helg. I fredags var jag ledig, då passade jag på att ta en tupplur mitt på dagen efter en lång promenad och mat. Hur lyxigt är inte det? På kvällen kom Malin förbi och kollade på Idol.
I Lördags jobbade jag, direkt efter jobbet åkte jag och Frida ut till Tveta där vi gick en timme i spåret. Det var så mysigt och avkopplande efter en stressig dag på jobbet med mycket kunder. Att få komma ut och röra lite på sig efter att suttit i kassan i x-antal timmar, att få andas frisk luft och att se marken glittra av all frost var precis vad jag behövde. Låter kanske som Agda 70+ men det skiter jag i. Där efter åkte jag hem till mamma, blev bjuden på mat och sen bubblade vi. I Söndags gick jag och Frida en mil i Tveta. Tog lite över två timmar. Var ganska nöjd och slut sen när jag åkte och jobba vill jag lova. Och för att skryta ytterligare så åkte jag, Malin och Frida ut dit igen efter jag slutat jobbet. Vi gick först 7,5km sen joggade vi sista varvet drygt 2km. STOLT! Var ju bara förnamnet. Jag vet inte riktigt vad som hänt, kanske har jag slagit i skallen? Men jag tycker verkligen det är as skönt att komma ut och röra på mig. Har gått varje dag i minst en timma i över en vecka i streck nu. "Längtar" nästan till imorgon då jag ska ut igen. Ja, jag måste verkligen ha slagit i skallen. Hej då, nu har jag nästan skriv kramp.
Ps. Nu får jag på mig mina favorit jeans igen som har legat och väntat i lådan allt för länge. Wiiie!

Kommentarer
Postat av: ida

Du är gryyyym duktig baby!

Postat av: länä

Tack ska du ha! Och det är du med som kämpar med PTn på gymmet;-)

2010-10-19 @ 11:52:03
Postat av: emi

jag blev huur glad som helst när jag fick på mig mina jeans jag inte har kunnat ha på två år :D har dom nu tillåmeee!! yeyy

2010-10-21 @ 14:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback