Bla bla bla

Vilken lång dag de blev igår. Klockan ringade 05.00 då var de bara att gå upp och ta på sig mys kläderna, för att sen sätta sig i bilen och köra till Arlanda. Lämnar Chrille och hans mamma där, när jag är på väg att köra där ifrån ser jag någon som springer efter bilen och vinkar som en galning, då var de Chrille som glömde pass och plånbok i bilen precis i sista sekund. Hade han kommit på det en minut efter hade jag hunnit ut på motor vägen.
Var hemma vid halv åtta, då la jag mig i sängen och vilade en timma men kunde inte somna om. Åkte och jobbade, från tio till fyra och där var de ju värdens kaos, på jobbet alltså. Lön, ledigt och påsk=extrema köer. Handlar efter jobbet och kommer hem och börjar storstäda. Emma, Madde, Hanna och Malin kommer förbi på lite vin när jag städat klart. Skulle först ut en sväng, men pallade inte. Hade ingen lust att stå och dansa i sömnen. Så när de gick, kröp jag ner i en renbäddad säng och sov som en stock!
Snipp snapp snutt, nu är sagan slut.

Ps. Tack Emma som ställde upp och följde med till Arlanda, fram och tillbaka. (var lite nervös av att förvirra runt mig på alla dessa terminaler på väg hem och inte hitta hem) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback