nervöst nu

Det är fjärilar i min mage nu vill jag lova. Det pirrar ordentligt när jag tänker på morgondagen. Det är verkligen blandade känslor inför vårt ultraljudsbesök. Det ska framförallt bli så spännande, overkligt och helt underbart. Samtidigt som oron ibland kommer ifatt. Tänk om barnmorskan säger att något inte är som det ska där inne? 
Försöker såklart att tänka positivt och att allt ser bra ut. Annars blir jag ju knäpp. Även om jag är ledig idag och har saker inplanerade så vill jag ändå bara att den här dagen ska springa förbi. Känns verkligen som när jag var liten och det är dagen innan julafton. Så förväntansfull. Hoppas också att vi får bra "bilder", att bebisen ligger bra så vi får se så mycket som möjligt av den lilla. Sen hoppas jag också på att den vill visa upp det den har mellan benen så vi får se vem det är. Det är dock inte prio utan skulle bara vara ett plus i kanten för ett par nyfikna flöräldrar. 

Nej, nu ska jag snart promenera ner till gymmet. Blir ett stepp pass i vanlig ordning. Då kan jag släppa dessa tankar en liten stund och bara koncentra mig på koreografin.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback