söndag



En stadig söndags frukost och vi är på banan igen, typ. 
Vi har fått upp en hylla och två tavlor hittills. När jag skriver vi, så menas det med att Chrille jobbar och jag pekar på vart det ska sitta. 

Annars då? Jo den här jävla klådan håller på att göra mig galen. 
Någon annan som fick så kallad gravid klåda? Jag har på händer och fötter och det har hållt i sig i en vecka nu utan förbättring. Frysklabbar är min bästa vän och jag gråter på nätterna av frustration. 
Tabletterna hjäper inte, blir bara så sjukt trött av dom. Salvan hjäper och bedövar för stunden, men får knappt använda den då den är så stark. Så får prioritera min lilla insmornibg väl, då jag max får ta den två gånger om dagen. 
Igår när jag satt i bilen på väg hem, så blossade det upp på hela handen. Stoppade i handen i ACn medan jag körde. Väl hemma så var alla fingrar fulla med vätskefyllda blåsor och hyn blir knottring, känns som att klappa en groda ungefär. Hoppas verkligen att det ger med sig snart. Har läst skräck historier om andra som haft samma klåda. Att den inte försvann förns efter förlossningen och att vissa blev igångsatta tidigare för att det inte stod ur mer och bara kliande upp huden. 

Nej dags att sluta grubbla över detta och istället ta en dusch och lite annat nödvändigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback