vilken dag

Idag var jag hos min bm för vanlig kontroll och allt såg ut som det skulle. 
Mitt blodtryck hade inte höjts sen sist osv så vi var nöjda. 
Dock så nämnde jag att den här förbannade klådan inte ger med sig. Inatt vaknar jag och kliar sönder fötterna, väcker till och med Chrille av mitt kliande så får gå in på toa och klia tills det börjar blöda (för sen går det ju inte att klia upp mer). Väljer att sitta med frysklabbar på fötterna istället för att äta frukost imorse. Var stressad så fick prioritera. Hur som. På väg till tåget så kommer tårarna. Jävla sammandragningar och ilande i underlivet. Nästa gång måste jag gå tidigare så jag kan vagga fram som den kossa man har blivit. 
Vart var jag? Jo, hos bm. Utom klådan så nämnde jag även att jag knappt och nätt inte känner fosterrörelser länge. Dom har avtagit och jag känner på sin höjd nått fladdrade en gång var och varannan dag. Förut kunde jag och Chrille ligga på nätterna, då det var som mest fart i magen, bara ligga och känna på alla rörelser och fantisera om det kanske var en liten fot eller en armbåge? 
Min bm tyckte iaf att vi inte skulle nonchalera detta, även om hennes hjärtljud lät bra och det var helt normalt. 
Så på några minuter var jag på förlossningen. Mormor var med, japp hon väntade så snällt på mig utanför för vi skulle ju hem till Alexandra sen på fika. En snabb fika hann vi dock med men innan dess åkte vi upp till förlossningen, jag och lilla mormor. Vi fick lyssna på hjärtljud och göra ett ultraljud. Så mysigt och lugnade att få se. Allt såg ut som det skulle och jag fick lite tips på hur jag får fart på min trötta bebis i magen. 
Efter detta så tog vi nya blodprover, hoppas de kan se vart klådan kommer ifrån. Annars kan jag inte göra mer än att hålla ut. 



Sjukt tanke att nästa gång jag ligger här, så kommer vi förhoppningsvis hem med en bebis <3 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fick du för tips? Jag är i mitten på v 36 och känner som du, minskade rörelser. Man velar hela tiden om man ska åka in på kontroll eller inte. Tänkte att jag kanske kunde försöka väcka bebis lite först.

2015-08-18 @ 17:50:55
Postat av: Linn

Dom sa att jag ska puffa på magen i kanterna. Och var inte rädd att trycka till hårt och gå ner djupt med fingrarna. Hon visade mig hur jag skulle göra och man kan ta i mycket mer än vad man tror. I och med det så stör det bebisen lite så det ska buffa tillbaka.
Hon tipsade även om att dricka kallt. Iskallt! Vatten eller saft och drick fort, det gör också att bebisen ska reagera och röra på sig.
Hoppas de hjäper- för oss båda :)

2015-08-18 @ 18:31:20
Postat av: Anonym

Okej. Tack så mycket :) ska prova. Har blivit förkyld, ordentligt förkyld så är mest sängliggande. Det gör inte saken bättre. Vår lilla bebis blir mindre aktiv när jag är sängliggande.

2015-08-18 @ 19:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback