dagen bjöd på lite överraskningar

Här lyser jag med min frånvaro. Tycker inte det är kul att blogga om jag inte har lite bilder att publicera. Mest för att jag själv tycker det är kul med mycket bilder i bloggar. Men idag blir ett bild löst inlägg. 

Vilken dag! 
Sämst men ändå bäst. Har velat sagt upp mig från mamma livet men ändå inte. Det var inte mycket som gick bra idag. Ska dra en lång historia kort. 

Började dagen med ett besök på BVC. Små springer dit för att jag var stressad, men hinner i tid och även med tåget. Möter upp Ida vid tåget och vi åker till Tälje och jag tar en snabb fika med henne, Malin och Jessica på stan. 
Blir sen hämnatd av mamma och hon, jag och Alexandra (min lillebrors flickvän) skulle till kungens kurva för shopping och lunch. 
Innan dess så går jag in på en toalett på stan för att byta på S innan vi åker iväg. På toan så spyr det ena bebisen efter den andra. När jag ska sätta på S sin overall så går den sönder i dragkedjan, så den går inte att stänga och jag kan slänga overallen (synd). Väl uppe i kungens kurva så har vi en mysig lunch tillsammans och alla fick med sig lite nytt hem. S är tjurig och missnöjd. Jag är så bortskämd med en nöjd bebis i vanliga fall. Hon blir jätte svettig i vagen så jag klär av henne i en butik. Så hon ligger i bara bodyn. Hon spyr och blir blöt. Byter kläder och en kiss blöja i ett omklädningsrum. Kanske inte så passande, men jag tyckte jag var smart! 
När vi har lyckats packat in allt i bilen på väg hem så börjar S att skrika helt otröstligt. Har aldrig hört henne så ledsen förut och hon brukar alltid somna så fort man startar bilen. Jag får gå ur för att göra ordning en flaska. Skötväskan låg i bakluckan och jag var bombad med saker. Och liggdelen i knät då mammas bil inte har det största utrymmet bak. Ni vet när man måste sätta sig sen får någon annan lägga alla saker i knät och stänga dörren. Lite familjen tajkon. 
När vi kommer hem så lyckas jag ha ner en tavla i golvet och glaset går sönder. Tosten var nyfiken och ville gärna gå i glaset. In med katten på toa och ta i tu med alla glasbitar, såklart lyckas jag få en flisa i fingret.
Ida kommer sen över på ett snabb besök. Jag pysslar lite med mina nya tavlor. Helt plötsligt så lutar det riktigt illa. Dags att byta en blöja. 
Shit. Om jag har varit med om en ryggbajs innan så har jag idag varit med om både en ryggbajs och navelnbajs på samma gång. Bajs på pyjamasen och på hela bebisen. Dags att bada, byta och tvätta. 
Nu somnade hon nyss. Mätt i magen, ren och nöjd.

Tack Ida för att du stannade, så vi kunde skatta och "gråta" ihop. 

Summan av kardemumman. En lite blandad dag helt enkelt. Med mycket spyor, bebis gråt, trasig overall, trasig tavla och bajs. 
Utom det så har det varit mysigt som sagt, att få umgås med mamma och Alexandra. Mamma bjöd oss på god lunch. Jag shoppade kläder till S och lite nytt till hemmet på Ikea.
Chrille är påväg hem som har vart och sett en hockey match och han är mer än välkommen hem. 

Typ så. Blev inte så kort inlägg ändå och väldigt personligt. Har funderat på det där med lösen. 
Sen jag blev gravid så har fler läsare tittar hit (roligt såklart) men lite läskigt också där man delar med sig mycket av sitt liv. Får se hur jag gör med den saken. 

Nu ska jag snart ta dusch och krypa upp i soffan och pusta ut :-) 

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha mammalivet är så glammigt ibland!! Tur att de är så söta ;)

Postat av: Linn

Ja tur är väl de 😅👊🏻😘

2015-12-28 @ 23:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback