en tråkig torsdag

Jag älskar att vara mammaledig och att ta hand om mitt barn varje dag. Absolut värdens bästa jobb och njuter av den här tiden. 
Kan dock inte sticka under stolen med att vissa dagar blir långtråkiga och lite ensamma. Idag var en sån dag. Men man kan ju inte alltid ha planer och hitta på saker. Hon är fortfarande så liten så hon sover mest. Så mellan varven har jag plockat med all tvätt, vikt om och gjort snyggt i min garderob, dammsugit och kokat flaskor och nappar. 
Jag har turen att Chrille är hemma tidigt om dagarna. Han är antingen ledig eller så slutar han redan vid 13. Han får sin tid, då han jobbar långa dagar, varannan helg. Så för det mesta är han hemma och det gillar vi. 
Såklart måste vissa dagar bli lite långtråkiga också. Men idag har vi inte varit utanför dörren ens, det har blåst så mycket så det lockade mer att stanna hemma i soffan och mysa. 


En bild från dagens storkok ;-) 

Kommentarer
Postat av: Idisen

Känner igen de där storkoket hehe:) 0 pinnar hehehehhehe

2015-12-11 @ 15:42:25
Postat av: Elin Löwstedt

Så är det. Jag kände mig jätteensam i perioder... Jag tror inte det är så konstigt. Det är okej att känna så. Sen får man försöka njuta av nuet och tänk vad du hann med, om några månader så är det nog inte så längre ;)

Postat av: Linn

Tack 💓 det har du helt rätt i 😊

2015-12-13 @ 21:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback