ett inlägg

Jag skriver en text och så raderar jag den. Har sån kallad blogg torka och vill uppdatera men har egentligen ingenting att skriva. Känns som om jag skriver samma saker hela tiden. Och det har jag märkt om jag läser igenom gamla inlägg. Har fått dåligt minne, känner mig snurrig och glömmer saker nu. 
Alla tankar kretsar kring det som är aktuellt här och nu. Bebis och flytt. Det andra måste man påminna mig om. 
Inte för att det inte kan vara viktiga saker, men det glöms bort ändå. Är det normalt?
Nu är det inte många dagar kvar i lägenheten. Fyra nätter för att vara exakt. Sen när vi väl är på plats och kan börja renovera så kommer jag inte kunna sova hemma på en gång. Kommer inte ens att kunna vistas i radhuset, vilket känns så tråkigt. 
Vi har redan köpt massa färg, så det är bara att sätta fart på en gång. 
Dock så är en av grundfärgerna så pass stark så Chrille får måla med mask och jag får inte vara där. Min morbror är målare och han sa att den är så pass stark så det är farligt att andas in om man är gravid. Så det första dagarna får jag sova hos mamma. Känner mig nästan taskig mot Chrille. Fast än jag inte är det. Men han kommer stå där och jobba och fixa och dona medan jag ligger på mammas soffa och kan inte ens hjälpa till med något. Inte ens att fixa honom något att äta eller packa upp en kartong med kläder eller något annat simpelt. 

Ja ja, det är inge synd om varken honom eller mig bara min känsla. 

Nu blev det ju ett inlägg av det här ändå, så det var ju bra haha :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback