renovering och inrednings tankar

Just nu går det mycket tankar åt renoveringen av nya bostaden. Flytten är om mindre än två veckor så det börjar att dra ihop sig nu. 
Här bjuder jag på lite bilder från radhuset. Möjligheterna finns men det är ju långt ifrån vår stil. 

Lite så här tänker vi just nu. 
Hela radhuset ska vitmålas minst ett lager (utom i barnrummet där det ska upp tapeter) även tak ska målas vitt. 
Ett ljust laminat golv ska läggas på hela övervåningen dvs i kök, vardagsrum och hall. Samt i hallen på nedervåningen. I sovrummen finns det redan nya ljusa golv som liknar det vi tittat på, så de får sitta kvar. Trappan ska även den få bli vit. I köket så har vi som sagt lämnat i luckorna på lackering och nya handtag har inhandlats. Ett vitt kakel har kollats ut och ska upp i köket. Eventuellt kommer en ny köksfläkt upp också. Nya golv och taklister ska upp och även dörrkarmar ska bytas i hallen. Som ni kan se på bilderna under så är det bruna i dagsläget. 
Ja, det var nog det. Där får vi nöja oss och så lämnar vi båda toaletterna tills en annan gång. 
Känns kul att få sätta sin egen prägel och med bara nya golv och vita väggar så kommer det kännas så mycket frächare. Nu kliar det verkligen i fingrarna och jag längtar så efter att komma på plats. 



Här är bilder jag tagit på både golvet och kaklet vi tänkt oss. 
Tapeterna har jag visat förut och står just nu och väntar i en kartong. Resten är lite inspiration till köket och trappan. I köket vill jag bryta av med ett svart bord mot allt de vita och detsamma i trappan med alla mina svart/vita foton. 
Vardagsrummet är så pass stort så att tanken är att vi ska köpa ett sexmanna bord och ställa bredvid kaminen. Men det är ändå rätt svår möblerat där inne och så vår stora soffa på de. Så hoppas att vi får plats med allt. Det vore så mysigt med ett matsalsbord i vardagsrummet. De har alltid varit en dröm för båda oss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback