så här är det

Om man skulle ta och bli lite mer personlig. Om man skulle uppdatera bloggen med lite saker som är aktuella just nu. 
Under mitt sista barnmorske besök så nämnde jag att jag börjat få sammandragningar samt att jag känt av att ryggen börjar säga ifrån. Hon ville att jag skulle besöka en läkare så fick tid två veckor senare. Nu är jag sjukskriven en månad framöver. 
Känns skönt att få vara hemma och vila, för värre blev det efter en dag på jobbet, i ryggen alltså och sammandragningarna kommer tätare vid stress och när jag rör på mig. 
Idag tog jag och Chrille en promenad ner på stan, för att handla lite mat. Gick ungefär lika fort som en 100 år gammal dam. Ändå fick jag hårda spänningar i magen och det börjar även att göra ont i  ljumskarana. Det skönaste är att ligga på soffan men det är ju så tråkigt. 
Snart är det dags för semester men jag spar ju då min och är sjukskriven istället. Men det ska bli så skönt att ha Chrille hemma med mig. För jag har bara varit ensam i två dagar men känner mig redan så rastlös. Antar att jag ska njua av den här tiden för snart är jag allt annat än just rastlös. 
Har även svårt att sova på nätterna just nu. Ligger bara vaken och vrider och vänder på mig. I natt kollade jag på klockan och den visade tre någonting och jag hade fortfarande inte lyckats somna. 
Hittar ingen skön sovställning eller så ligger jag bara och tänker. Det börjar bli så verkligt nu. 
När ska man packa en BB väska? 
Hur kommer vi att få det ekonomiskt? 
Hur i h*lvette ska jag klara av att föda ett barn? 
Mycket tankar som snuttar runt i huvudet, men det är väl precis som det ska vara antar jag. Men det börjar bli rätt påtagligt nu när det faktiskt inte är många veckor kvar. Tio för att vara exakt, går in i vecka 30 idag och det går så fort just nu. 
Om en vecka så flyttar vi och vi har massor att stå i tills dess. Jag tar det såklart väldigt lugnt men vi har en del på vår "att göra lista" och även på våra shopping listor. Både till hemmet, vi ska köpa material för att kunna sätta igång med renoveringen ganska omgående. När jag säger vi så menar jag Chrille, jag får väl sitta i soffan som en strandad valross och kanske servera honom något att äta. 
Det ska även köpas en bil vilket också stressar mig. Vi "kan" inte bo i Gnesta utan en bil. Vi kan heller inte impuls köpa en bil, då det handlar om för mycket pengar. Vi letar för fulla muggar och imorgon ska vi iväg och kika på en bilfirma med mamma. Håller tummarna på att den rätta dyker upp. 
Vi ska även bocka av det sista inför S ankomst. Som jag skrivit tidigare så har vi en hel del men jag är ju lite av ett kontroll freak så vill ha allt klart in i minsta detalj för att jag ska kunna känna mig lugn och redo. Blir det inte så, så kommer det inte att gå någon nöd på bebisen eller oss, men så känns det iaf just här och nu. Pust! Har jag fått med allt? Näe. Men vi lämnar det så här just nu. 
Över till något som är det roligaste någonsin på denna värd. 
Det flesta av er känner säkert redan till att min bästa vän är gravid. Ida är bara 5 veckor efter mig. Inget jag skrivit ut tidigare men nu är det ingen hemlighet lägre om man säger så. 
Hon och Jim väntar en liten pojke som är beräknad i början av november. Som om inte det vore nog så har dom precis köpt hus i Gnesta. I all stress och oro så lever jag ändå i en sjukt härlig bubbla. Främst för min egen skull, att allt är så fantastiskt runt att jag och Chrille ska ha barn och att vi ska flytta till radhus. Sen att få bli granne med sin bästa vän och ha barn samtidigt. Det är ju något man drömt om sen man var liten men det kanske är sällan det blir just så. 

Så punkt slut. Det blev ett väldigt långt inlägg här men nu har jag fått skrivit av mig lite och om sånt som cirkulerar i mitt liv just nu. 

Kommentarer
Postat av: luckes mum2be

vääääääärldens bästa DU <3

2015-07-17 @ 16:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback