tisdag morgon


Hur söta är inte dessa små mjukis sett från hm? Jag kunde inte hålla mig och var tvungen att beställa hem dom. Passar ju perfekt till en höst och vinter bebis. Tog st 62 i båda. Så svårt det där med storkelar. Vill ju inte att hon ska växa ut de på en gång så tar nästan aldrig något i det alldra minsta, hon har bara nått plagg i st 50, lite i 52, mest i 62 och kanske något enstaka i 68. 
Så hoppas det blir bra. 
Hm hade fått in så mycket söta bebis kläder såg jag, hade vadukorgen full men det fick bli detta för den här gången. Just nu får man fri frakt med koden 3057 också. 

Godmorgon föresten. Klockan ringde för 1,5 timma sen men vi går lixom aldrig upp. Men nu måste vi. Lite frukost och sen ska jag köra hem Chrille (känns så random att säga hem) för att låta honom fortsätta med målningen. Vad jag ska göra återstår att se... 

Kommentarer
Postat av: Elin Löwstedt

H&Ms kläder är väldigt små i storleken, så du vet :) Polarn & Pyrets är däremot stora! Gör inte samma misstag som vi i början och vänta med att prova de större storlekarna, de kunde ofta ha de tidigare än väntat men med kanske lite uppvikt! Lindex bodys är sjukt bra pga väldigt långa så de går att anvnda LÄNGE och är stretchiga! Ea och My drar 86/92 i storlek nu men kan fortfarande ha storlek 74 i bodys från Lindex :)

Postat av: Linn

Okej 👍😊 tack för tipsen😃👶

2015-08-02 @ 21:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback