en husmor

"Idag har jag varit en riktig mamma". Känt mig som en iaf, har fått en hel del gjort men det tog sin tid innan jag väl fick tummen ur.
Efter ett besök hos Ida och Jim så lämnade jag Chrille där med en målarpensel och åkte hem och la mig på soffan. Somnade på två röda, så skönt. Efter de så fick jag lite extra energi och fick där med en hel del gjort. Det har hängts två maskiner med tvätt, lika så har diskamaskinen gått varm, har dammsugit och torkat golven samt gjort storkok. Blev massa köttfärssås som både blev dagens middag och sen lite lådor i frysen. 
Imorgon blir det korvstroganoff, sen har vi nog en del färdig mat under de första dagarna. 
Nu hoppas jag på att den här tabletten ska göra mig trött så jag får lite sömn. 
Chrille har somnat medan jag haft högläsning i sängen. Har läst om förlossning, om alla dessa skeden, faser, slempropp, vatten som ska gå, smärta och så vidare. Vi blir inte klokare trotts en kurs och påläsning. Det känns som en stor djungel och jag har ingen aning om vad jag har framför mig och det skrämmer mig. Men ännu är det inte dags, så den dagen- den sorgen (smärtan) och så klart lyckan. De tar vi då! 

Torsten ville passa på att mysa med magen innan den är ett minne blott. Imorgon går vi in i vecka 37 och då är det hela 27 dagar kvar tills hon är beräknad.



Kommentarer
Postat av: Ida

Barnmorskorna och undersköterskorna guidar dig genom förlossningen, det är ingen ide att stressa upp sig innan😘 men jag förstår dig, det är jobbigt att inte ha full kontroll! Men ta allt som det kommer, varje skede av smärta är ett steg närmare eran prinsessa☺️

2015-09-04 @ 07:36:28
Postat av: Linn

Tack för peppande ord! 👊
Du har rätt! Men det är ändå så läskigt när man inte har en aning om vad som komma skall. Men snart är de bara att göra de 😦👍🙋👶😘

2015-09-04 @ 10:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback