garderobs fix

Idag har varit en lång dag. En bra dag. Jag och mormor har fått massor gjort. Vi i har gått igenom vår klädkammare och gjort ordning där inne. I flera timmar höll vi på och jag är lagom slut. Nu är hela klädkammaren min och Chrille har den stora garderoben samt två byråar.  
Känns bra att ha tagit tag i detta innan bebis kommer. Sommarskor är uppe på vinden, likaså väskor jag inte använder, de finaste kläderna hänger fint och resten är vikta i lådor. Så nu är hela familjens garderober snygga och prydliga med andra ord. Hoppas det håller i sig. 


Jag har såklart planer även för detta lilla rum. Det kommer finnas golv över sen från när vi är helt klara, så skulle vilja lägga in vitt golv även här inne. Måla väggarna, och sen upp med lite fina tavlor och hyllor att ställa skor och väskor på. Hyllorna ska jag dock fixa ändå. Sen vill jag ha en luddig matta och en fin lampa. Ja, det vore väl ändå alla tjejers dröm? 
Men vänta! Först ska jag se till att komma i alla kläder, sen kan jag ta tag i den biten, hihi. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Så fint! Vill också ha en sådan stor garderob/klädkammare!

Postat av: Linn

Tack 😊 ja det är praktiskt 👍🏻😀

2015-09-22 @ 23:06:15
Postat av: Mikaela

Kikade in här efter att ha varit bortrest 1 vecka i hopp om att få se Selma men icke 😬 Snart så! Inte långt kvar nu 😊

2015-09-23 @ 12:19:38
Postat av: Linn

Tyvärr ingen bebis än, håller tummarna på att det sätter igång nästa vecka så jag slipper gå över, men det får jag säkert göra! 🙎🙋🏻😉 håller er uppdaterade 😃🙌🏻😊

2015-09-23 @ 18:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback