110 dagar kvar

Laddade precis hem appen days until. Den klassiska appen som jag alltid laddar ner innan vi ska ut och resa. Denna gång räknar den ner dagarna tills vi flyger till Kreta. För det är dit de bär av i sommar för oss. 
Ska bli så himla mysigt att få komma iväg, jag och Chrille har åkt på en del resor tillsammans tidigare, men denna gång åker vi som en liten familj. Vi har hunnit med allt från romantiska resor till Santorini, till riktiga festresor till Marbella och så lugna snorkling resor till Egypten. Nu ska de bli härligt att få åka med vår dotter för första gången. Hon kommer att vara tio månader på dagen när vi åker. Känns kul att hon blivit lite större och uppskattar resan mer, än vad hon skulle göra om hon vore en spädis. Även om hon såklart inte kommer minnas den. 
Tidigare har man alltid fått övervikt på bagaget och lagt ner alldeles för mycket kläder i väskan, denna gång kommer jag säkerligen åka på övervikt, fast då med en väska full med barnmat. 
Mamma sa idag att hon ville köpa ett Uv tält samt en Uv dräckt till Selma, sulky har hon redan så hon är snart färdig för att åka. Bara mamman som ska hitta sig en ny bikini, typ. Den här mamma kroppen klär inte i mina gamla små mini bikinisar. Blä! Dom åker i soporna eller nått. Men nog om de, det är trots allt 110 dagar kvar tills vi sitter på planet, så jag tror jag hinner hitta en passande bikini tills dess ;-) 

Nu är det dags att lägga huvudet på kudden. Natti! 


Lite blandade bilder från resor vi gjort. 

Kommentarer
Postat av: Moster

Glöm inte ta med den ursnygga men suveräna uv-kepsen jag gav dig!! ☀️❤️😃

Svar: Haha! Åh nej, såklart inte! Bästa och snyggaste lilla kepsen. Lika snygg på mig som på Semlan 😍🤓😎👍🏻😂💕
Linn

2016-04-13 @ 20:01:48
Postat av: Elin Löwstedt

Jag vet inte om det stämmer, men bagaget med vagnen betalar man inget extra för så proppa den så full ni bara kan! :) Typ öppna ett paket blöjor och proppa in dem lösa osv :)

Svar: Åh de måste jag kolla upp. Tack för tipset :)
Linn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback