städa städa varje fredag

Måste bara få skryta lite. Igår gick jag loss här hemma. Efter storhandligen ville jag bara lägga mig på soffan men det fanns lite att pyssla med och tvätten viker tyvärr inte in sig själv i lådorna så jag tänkte att jag skulle fixa det. Och så blev det lite där till. Jag har en garderob som jag går in i, där inne blir det lätt stökigt och det är så lätt att bara stänga dörren. Det är ändå bara jag som är där inne. Så eftersom kläderna var överallt så vek jag om, hände upp, plockade, dammsög och vek in rentvätt. Nu är det ordning och reda igen. Sen tog det inte riktigt slut där, hände upp nya  gardiner i Selmas rum. Torkade av insidan av kylskåpet. Tömde hela stora lådan där vi har sopor mm och rengjorde. För visst har man missat soptunnan någongång och en hård ostkant och lite lökskal tittade fram. Det är inte ett ställe vi städar på dagligen och det visade sig. 
Ja nu blir det världens längsta inlägg om städning men det jag ville komma fram till är att jag älskar när städ rycken kommer och man gör det där lilla extra, känns så bra efteråt. 


Från det ena till det andra så står dessa små vinterkängor från Kavat i Selmas hylla. Dessa hade jag när jag var liten, kul att mamma har sparat. Hon hade även sparat hel del fina klänningar. Passar dock längre fram. Alla är typiska Madicken klänningar, med rött, vitt och blått förkläde. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback