Selma är redo för sommaren

När vi var i mall of Scandinavia så köpte vi ett par badbyxor till Selma. 
Vi fick ett presentkort av Chrilles pappa i julklapp lika så resan så vi tyckte att de var kul att köpa hennes första badbyxa för det. Nu är hon "redo" för sommaren och resan med sulky och badbyxa. Dom är ju så himla söta med sin volang där bak. 
Samla sover än så jag ska passa på att göra mig klar. Vi ska till BVC om ungefär en timma. Hon har haft lite problem med att göra nr 2 så ska se vad vi ska göra åt saken. Fick rådet av barnmorskan att tillsätta lite messmör i ersättningen, men det har tyvärr inte gett resultat. 
Efter de åker vi tillsammans med Ida och Lucas hem till Emma för att träffa henne och höra allt om hennes Thailand resa. Blir en bra dag det här! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du provat med att massera hennes mage? Googla på babymassage så får man tips. Det brukar hjälpa tarmarna.

2016-01-18 @ 10:13:59
Postat av: Elin Löwstedt

Vi hade ett jäkla härj med magarna hos Ea och My länge. Det vi testade var att ha i matolja i ersättningen, det smörjer liksom tarmarna. Sen finns det andra typer av mjölkersättning som är skonsammare mot magen också. Nan Sensitive eller något hette det när det var aktuellt för oss :) Hoppas det vänder för henne <3

Postat av: Linn

Tack för era tips 👍🏻😊

Har testat massage utan resultat och hon får den "bästa" NAN ersättningen som även BVC har rekommenderat oss så nu ska vi se vad som händer här näst för det är inge kul att vara förstoppad :-( men hoppas det ger med sig snart...

2016-01-18 @ 17:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback