besök

God morgon söndag! 

Vilken helg vi haft och den är inte slut än. I fredags när Chrille var påväg hem från en (sovande) jobbnatt så plockade han med sig Emma på vägen hit. Vi åkte ganska direkt till stranden, vårt första besök för i år. Senare på eftermiddagen kom även Fredrik över efter jobbet. 
Vi grillade och åt jätte gott, drack gott gjorde vi också. När Selma somnat så spelade vi kubb och satt ute och pratade inpå småtimmarna. Emma och Fredrik valde att sova över och inte ta sista tåget hem, så trevligt hade vi. Kom i säng sent så gårdagen var seg men mysig den med. 
Vi gick igenom marknaden som var här i Gnesta, åt langos och strosade runt hela förmiddagen innan vi tände grillen igen och åt hamburgare till middag. Jag och Emma bakade chokladbollar som vi fikade med efteråt och strax där efter åkte dom hem. Två heldagar tillsammans blev de, lite spontant och väldigt trevligt. 
Vi somnade strax innan 22 igår, allihopa och det behövdes. Nu ska vi upp och äta frukost och de är dags att kicka igång även denna dag. 
Chrilles pappa med fru kommer över och hälsar på idag, så ska ta mig en sväng med dammsugaren och så vidare. 

Blev väldigt lite fotade dagarna som gått, så samlade ihop de få jag tagit. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback