parasoll på plats

Hej på er! 

Dagen började väl sådär, vi hade tid hos bilverkstaden. Tur i oturen så blev kalaset bra mycket billigare än vad de hade kunnat blivit. Så de är jag väldigt tacksam för, annars är de väl ingen höjdare när just bilen behöver lagas. 

Vi har även hunnit med ett Ikea besök. Hade kollat hemsidan innan vi åkte upp och dom hade ett parasoll. Ett vitt, i rätt mått. Det var taget så vi gjorde Ikea snabbare än snabbast. En ny barnmatstol och lite välbehövliga saker fick också följa med hem. 
Vår stokke stol må vara snygg men vad bra Ikeas är med brickan framför. Tanken är dock att ha den ute på altanen, för att slippa bära den andra stolen upp och ner men Ikeas stol kanske får stanna uppe ändå. 
På tal om altanen så blev de jätte bra med parasollet, även ljusslingan åkte upp på väggen. Nu blev de mer ombonat vid matbordet. 
Ännu ett par små saker kvar innan vi är helt klara men visst är de stor skillnad sen vi flyttade hit för snart ett år sen. 
Bläddrade faktiskt igenom visnings broschyren, man glömmer faktiskt vad mycket vi hunnit gjort och hur de såg ut förra sommaren. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback