ett långt inlägg

Dagen har varit lång och effektiv. 
Vi ställde ingen klocka då vi har vår egen väckarklocka som alltid vaknar mellan 7-8 tiden. Tanken var att kicka igång dagen relativt tidigt men vår klocka tog sovmorgon bara för det, så jag vaknade vid nio och väckte resten av gänget. En timma senare satt vi i bilen påväg till moraberg där vi handlade buskar, blommor och utemöbler. Nog för att vi har en kombi men tolv buskar, blommor, ett träd, fyra stolar, iläggskiva till bordet, vagn, bilbarnstol och lite till gick inte in bilen. Eller i stort sätt så gick allt in men inte jag, Selma och vagen. Så vi fick glatt gå runt på Rusta i två timmar tills han var tillbaka för att hämta oss. Eller riktigt så var det inte, vi lunchade på donken så det gick ingen nöd på oss. 
Väl hemma så planterade jag blommor och Chrille sågade i plattorna. Dock stötte vi på problem så vi kunde inte slutföra projektet, vi måste låna ett verktyg av Tomas och Chrille jobbar helg, så i början av nästa vecka så är häcken förhoppningsvis på plats. Alltid är det något, men vad bra det blir. Skönt att få lite insynsskydd från gatans håll då vi haft helt öppet tidigare. 
Nog om detta, dags att sova. Upp tidigt i morgon för att åka med Chrille till jobbet, möta upp mamma och vidare mot Ikea. Jag, mamma och Selma ska ha en heldag tillsammans så jag följer med henne hem efter Ikea och stannar enda tills Chrille slutar jobba. 

Jag har lyckats tagit död på det jag planerat ute hittills, hoppas dessa blommor håller i mer än nån vecka annars ger jag upp. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback