sova

I ett par dagar i rad har Selma sovit middag länge, drygt två timmar i sträck. Men de har varit på mig, i min famn. Så fort jag lägger från mig henne så vaknar hon inom loppet av två minuter. Hon är inte alls grinig när hon vaknar fast hon sovit en kort stund, men tidigare vaknade hon aldrig och brydde sig inte om vart hon sov. 
Aja, idag ska jag iaf inte låta henne somna för natten vid 17.30.. Som igår. 
Vilket resulterade i en klarvaken tjej vid tre tiden inatt, jag var lagom trött när jag vakande. Inatt jobbar Chrille dessutom natt, så är inte taggad på att ligga vaken mitt i natten då. Men eftersom hon knappt har sovit en blund idag, så hoppas jag hon sover gott inatt. 

Annars idag har vi bara varit hemma. Jag har gjort min första omgång med barnmat. Tidigare har det varit Chrilles område, men kände att jag måste prova. Perfekt oplanerade dagar som dessa. Slängde ihop lite av vad som fanns hemma. Kyckling, potatis, ärtor och morötter. Blev sju burkar, hoppas de går ner annars vet jag någon som inte kommer fortsätta med detta, haha. Jag vågade knappt provsmaka, barnmat överlag är ingen höjdare. Smaksatte med lite smör, tomatpuré och vitlök. Ni hör ju själva, blä! Men de viktigaste är att Selma tycker om de och de återstår att se. 

Snart kommer Malin och Ida hit och gör mig sällskap. Vi ska äta middag ihop och baka chokladbollar, igen. Haha. Så sugen! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sötnos ❤️😝Kram rva

2016-05-18 @ 23:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback