ett virrigt inlägg om lite allt möjligt

Godkväll.

Efter middagen idag så åkte jag över till Ida för att lasta in vagnen i hennes bil. Imorgon ska vi in till Södertälje och träffa våra mammor/ kollegor/ kompisar. Sist vi sågs så var de både blivande mammor och mammor som sågs över en lunch hos Lina.
Imorgon är de dags att ses igen men då är ingen längre gravid utan de kommer bli fullt ös med både barn och nyfödda små bebisar.
Så åter till där jag började. Vi behövde veta om vi skulle ta Idas bil eller tåget imorgon. De hängde på om både dubbelvagn och enkelvagn gick in i bilen. Och de gjorde de, härligt med stora bilar.
Utom de så gick jag även in till Ida och stannade ett bra tag. Vi tog en fika och även Malin kilade förbi.
När de var dags att åka hem så var hela bilen full med snö. Ett vitt täcke av snö hade landat på marken. Hoppas den är här för att stanna.
Just nu ligger jag nyduschad i en renbäddad säng, bästa kombon.

I brist på bilder till inlägget så klickade jag hem en innerkudde till ett kuddfodral jag behövde från H&M home. Varan var för billig att kunna utnyttja fri frakt på så två
par söta strumpor till S fick fylla ut korgen för att kunna få tillgång till den fria frakten. Summan av kardemumman hade blivit detamma med eller utan strumporna så man får ju inte vara dum. Nej, godnatt på er :-)

Jusde. På tal om shopping så undrar jag om min ljuslykta jag beställde här om dagen någonsin kommer hitta hem hit. Jag var visst lite trött när jag skrev in min adress så hade visst skrivit fel post nummer (Södertäljes post nummer) så vi får se om de blir någonting av den saken. Jag som redan satt upp en krok i taket. Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback