tandborste i toaletten

Ångesten som uppstod när man satt på en maskin tvätt vid 19.00 och sen halvt glömmer bort den. För att sen bli påmind om att den piper sådär en och en halv timma senare. Då vad de dags att ställa sig i tvättstugan och hänga upp en maskin när man lagom till de hade borstat tänderna och tänkt lägga sig i sängen. Jaja. Inte hela världen de inte, men tanken var att även jag skulle lägga mig tidigt ikväll. Chrille nattade Selma vid 19.30 när jag sen går ner för att kolla varför han aldrig kom upp igen så hittar jag båda sovandes brevid varandra. Dock en väldigt gullig syn i mina ögon men jag som hade tänkt att vi skulle kolla på en film.
En annan har ju legat och pillat med mobilen alldeles för länge nu, istället för att göra som resten av familjen gör. Att just sova. Men de är ju en klassiker när de kommer till mitt liv. Att ligga med mobilen och göra allt och ingenting istället.

Jusde. En bild från våran morgon får pryda detta inlägg.
Selma skulle prångt borsta sina tänder själv idag. Dvs tugga på tandborsten. Medan jag står framför spegeln så hör jag ett plopp. Ungen öppnade toa locket och slänger ner tandborsten. Jaja, tur att de inte var något annat hon fick tag på och slängde ner. Men de blev ett väldans liv efter de vill jag lova. Hon blev så ledsen och ville ha tillbaka tandborsten för att tugga vidare på den. Jag tyckte väl kanske inte att de var en lika bra ide då den istället åkte ner i soporna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback