trötta

Valborg! 

Halva Sveriges befolkning har varit ute och njutit av de fina vårvädret på ett eller annat vis. Här hemma så tog de oss ett par timmar innan vi ut kom. Då de var någon som hade mardrömmar inatt så höll hon mig vaken och när hon väl somnat, så small de till i vaden. Sendrag! Igen! Alltså de gör så fruktansvärt jävla ont rent ut sagt. Eftersom hon sov mellan oss och precis hade somnat efter massa bök och stök så var de bara för mig att bita i en kudde och andas. Annars väcker jag alltid Chrille så får han massera vaden tills de släpper. Fick Sendrag på samma ställe under förra graviditeten också, så obehagligt. 
Hur som helst, eftersom natten var sådär så sov vi båda bort hela förmiddagen i sängen och Chrille jobbar. Efter en sen lunch så gick vi ut. Vi har varit i två lekparker och promenerat runt området. Hon har blivit duktig på att hålla mig i handen, förut så vägrade hon och ville bara springa iväg. Vilket hon också får göra men inte när vi går längs vägen. 
Idag blir de jag som står för middagen, så ska snart börja då Chrille slutar om en timma. Efter middagen möter vi upp alla andra här ute och tittar på brasan! 


Kommentarer
Postat av: Marre

Vilken charmig bild på lilla Ostis 😍

Svar: 😍😍😍😘
Linn

2017-04-30 @ 18:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback