B- day, knorr & barnkläder

Hipp hipp hurra, för mig idag! 


27 år blev man, börjar gå utför helt enkelt. Just nu ligger jag med Vilma på bröstet medan de andra två är uppe sen över en timma tillbaka. Tanken var att jag skulle få ligga kvar och sova en timma till eller två, men de tyckte visst inte min bebis. Hon knorrar och har svårt att komma till ro. Jätte jobbigt faktiskt, somnar en stund sen snurrar hon på sig igen. 
På dagarna och kvällarna sover hon djupt och länge men på nätterna är hon mer vaken, typiskt. Jag är ju inte den som kan sova heller om hon eller Selma inte sover. Vilma gråter ju inte eller låter inte speciellt mycket, så Chrille sover som en stock. Men för mig känns de bara inte bra att sova om hon inte är helt nöjd. Typiskt en mamma antar jag. 

Nu är de dock dags för oss att gå upp och ta tag i dagen. Jag vill till Nyköping och kika i affärer och köpa en födelsedags present till mig själv, från Chrille. Haha. Har önskat mig ett halsband som han inte haft möjlighet/ hunnit köpa, vilket är helt okej nu i dessa tider. Sen ska vi äta lunch och gå på stan. Så blir en bra dag de här trotts allt. 

Dessa fina barnkläder får pryda detta inlägg. 
Väst, rosa mössa och skor har dock legat hemma i kanske 1-2 månader. Men visar de ändå, de andra sakerna är på väg hem till mig eller till Selma. De var dags att fylla upp garderoben med lite höst kläder samt nya kläder i stl 92. 


Kommentarer
Postat av: Johanna kjol

Vilken mysig dag!! Trots lite knorrig bebis☺️ Grattis på födelsedagen!! Hoppas vi kan ses snart! Det skulle va kul!❤️

Svar: Tack snälla 😀☺️🌸😊🤗 håller med dig 😀 vore jätte mysigt 😘
Linn

2017-08-29 @ 12:00:17
Postat av: Christin

Stort grattis Linn💞🌸💐🎈🎉

Svar: Tackar 😘🎈🌸🌼🤗🎉❤️
Linn

2017-08-29 @ 15:51:46
Postat av: Mikaela

Grattis! 🌸

Svar: Tack tack 😀🤗
Linn

2017-08-29 @ 20:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback