snart i mål

Hej på er! 


Nästan två dagar har gått utan en uppdatering, hör ju inte till vanligheterna i den här bloggen som annars uppdateras varje dag. Men vet ni, jag är så less så vet inte vad jag ska skriva mer. Har heller inte tagit några bilder och alla vet ju att blogginlägg utan bilder är jätte tråkiga. 
Men för att skriva något så kan jag ändå säga såhär. Att de har varit en bra helg, den har innefattat de mesta. Både egentid, god mat, träffat massa vänner, mamma har varit på besök och idag åkte vi till MOS för att shoppa och äta lunch. 
Kanske inte var de smartaste såhär i höggravid- tider men de var Chrille som ville komma hemifrån, då idag var hans sista semester dag. Imorgonbitti ringer alltså klockan och de är dags att återgå till jobb. Dock hinner han inte jobba sådär jätte många dagar innan han får vara hemma med oss igen (pappa dagarna vid barnets födelse). Tackar heller inte nej till hans mjukstart denna vecka, nu är de tungt att bara vara så de har varit guld värt att ha honom hemma såhär sista delen av graviditeten. Både för min och Selmas skull. 
Ikväll packades föresten också den där BB väskan. Även om jag hade lagt fram de mesta innan så har jag nu lagt ner i väska, necessär och tagit fram babyskyddet. Allt är klart och redo för att slängas in i bilen när de väl sätter igång. Kusinen Alexandra fick barn här om dagen så de gjorde ju inte att man blev ännu mer sugen på att få sin bebis på utsidan. Men mest sugen är jag på att inte vara gravid, säger hon som ligger och suger på en tabelett mot halsbränna och lät sin kille somna först idag. Inatt tog han nämligen sin kudde och sov på soffan då jag snarkar så dant. Blä! 

Nej vi avrundar där. Kanske kommer ett roligare inlägg imorgon :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback