barnvagns tankar

Hallå! 


Den här dagen kom lixom aldrig igång. Jag vaknade med huvudvärk och halsont som sen gett med sig under dagen. 
Selma sov två timmar middag och även jag passade på att sova en stund bredvid henne. Chrille har varit ledig och vi tänkte gå ut till lekparken efter vilan men då regande de såklart och jag måste erkänna att de har vart väldigt skönt att bara varit hemma och degat hela dagen. 

Har spenderat en hel den tid med telefonen och mejlat/ svarat på sms. Vi beslöt oss för att lägga ut vår vagn på blocket här om dagen och nu har jag fått en hel del napp. Har en köpare som kommer på Torsdag om allt går som de ska. 
Tanken är att vi ska låna Idas enkelvagn fram tills vi hittar vår. Nu tänker kanske ni att sälja vagnen i feb och syskon kommer i aug? 
Men då resonerade vi som så att vi ska köpa en Bugaboo donkey som går att göra till enkelvagn (så då kan Selma använda den inann syskon kommer) samt att varför slita mer på vagnen vi har, lika bra att sälja den medan den är i så pass bra skick innan den blir solblekt eller hjulen mer grustäta eller chassit får en ny repa. 
Hur som, denna gång slår vi inte till på en ny vagn. Utan jag håller ögonen öppna på blocket tills vi hittar en fin begagnad vagn. Då har vi redan fått loss lite pengar för vår gamla vagn och kanske kan slå till med detsamma. Typ så går tankarna nu. 
Detta är även de enda stora köpet som tillkommer i och med syskon. Allt annat har man redan. Blir de en pojke så kommer han såklart inte ärva alla Selmas kläder men i de stora hela är man nästan redo. Babyskydd, babynest, vagga osv finns ju såklart sparat som Selma växt ur. Så de känns skönt, då enkomin såklart inte är detsamma som när vi väntade Selma då båda jobbade.

Måste säga att vi varit väldigt nöjda med denna vagn till skillad från min Bugaboo CAM jag hade en stund. Den passade inte oss på "landet" med dess små framhjul. Visst är de något speciellt ändå med den första barnvagnen som vi valde med omsorg. Men nu är de dags för syskonvagn och tyvärr kan man inte lägga vagnarna på hög. Får räcka med en ordentlig och en sulky till sommaren. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kommer att bli kanon nöjd med Donkey! 🌸

Svar: Kanon :)
Linn

2017-02-16 @ 21:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback