full fart hela dagen

Nu ligger man i sängen och ska snart sova. Den här dagen gick fort den fast än vi vaknade tidigt. Selma bestämde sig för att göra morgon vid 6.30 imorse så därför kändes/ var morgonen så lång. Efter frukost, lite soffäng och lek så mötte vi upp Ida, Jessica och Maria för en promenad. Selma var bra trött och somnade i vagnen medan jag stoppade ner henne. Efter en lång promenad med tjejerna så köpte vi med oss lunch på Ica och vidare hem till Jessica. Där var de full fart hela dagen tillsammans med våra fem barn. Efter ett par timmar så promenerade vi hemåt igen och sen kom Malin förbi stax där efter. Selma fick ett bad i hopp om att komma ner i varv och lägga sig tidigt. De var ett önsketänk från min sida. Varför försökte jag ens? Efter 30 minuter så gick vi upp igen. Oj så nöjd hon blev. De skrattades och dansades tills jag la henne en andra gång. Tillslut somnade hon och vi kunde plocka fram lite snacks och kolla på tv och sådär. Nu är de dock dags att sova, så godnatt :-) 

såhär ser de ut ikväll och alla andra kvällar när Chrille jobbar natt. Då bygger jag mur med kuddar (på hans sida) sen sover vi ihop! 

Och så Torsten vid mina fötter. Jag hatar att sova själv. Sover så dåligt. Helst ska såklart Chrille ligga bredvid. Har verkligen blivit "skadad" efter att ha sovit ihop iprincip varje dag i 10 år. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback