gravid med syskon

Nu sitter vi på tåget påväg hem till mormor, Selma sover gott i vagnen och jag tänkte passa på att dela med mig av den här graviditeten hittills. 


Syskon, klart vi vill ha ett syskon till Selma. Vår tanke var att börja efter Selma fyllt 1 år så kanske de blir träff nån gång där efter och vi får syskon stax innan/ efter hon fyllt 2 år om allt går som de ska. 
Den 8 december så plussade jag på stickan. Denna gång gick de inte att missa att jag var gravid. Hann knappt lägga ifrån mig grav testet på handfatet innan man anade två tydliga streck. 
Sa ingenting till Chrille om att jag skulle testa mig, men upp kom jag för trappan in i köket där han stod och lagade mat och jag slängde ur mig "sinnes streck". Han blev överlycklig, precis som förra gången medan även jag reagerade på samma sätt som sist. Panik, hög puls blandat med lycka. 
På julafton så tyckte vi de var passade bra att berätta för min familj som vi då firade jul med. Chrilles familj fick reda på de dagen efter när dom var över. Och närmsta vänner där i krokarna. 
Jobbet ringde jag igår och berättade att jag inte kommer komma tillbaka i augusti som de var planerat. Så nu kan jag även säga att nej, Selma kommer inte att börja på förskola i höst hon kommer vara hemma med mig och bebisen. När hon kommer skolas in, de tar vi då. De är så pass lång tid kvar tills dess. Känns som ett sjävklart val för oss och helt underbart att få ha henne hemma. Dessutom så jobbar Chrille så korta dagar/ ledig mycket i veckorna så att de hade bara känts tokigt att ha henne på förskola när vi är två föräldrar hemma så pass mycket. 
Vad mer? Två besök hos BM hittills och ett KUB test har vi gjort. KUB gjorde vi inte med Selma men i samband med att vi bor i ny komun och tillhör Sörmland så blev vi rekommenderade att göra ett KUB test på Nyköpings sjukhus. Så förra veckan var vi där och de var lika underbart att se den här lilla på skärmen som de var med första graviditeten. Vi fick bra svar på KUB testet och åkte hem med en bra magkänsla och en UL bild i handen. Nu ser vi fram emot vårt UL som är om drygt fem veckor. 
Även denna gång kommer vi ta reda på barnets kön. Även denna gång spelar de såklart ingen roll vad de blir, bara vi som är för tok på nyfikna och vill veta om de blir en lillebror eller lillasyster, vad tror du? 
Nu befinner jag mig som sagt i vecka 15 och har BF den 15 Augusti. De kommer bli en tung sommar med andra ord, haha.
Under den första grav tiden så har jag mått riktigt illa, även haft ont i fogarna men utöver de så ska jag inte klaga. Tiden går även betydligt mycket fortare nu än sist, såklart när jag redan har ett barn. 
Jag har aldrig direkt trivts med att vara gravid, men de som jag tycker är de absolut bästa (utom att man slipper mens) haha är denna längtan och förväntan. När man kan börja boa och förbereda inför den nya familjemedlemmens ankomst. Att få plocka fram bebiskläder i minsta storlek och prata namn över matbordet. Fantisera om hur h*n kommer se ut, kommer h*n vara en kopia av Selma eller kommer de inte vara lika alls? Ja, mycket tankar som snurrar emellan åt. 

Nu ska jag hoppa av tåget, men räkna med fler såna här inlägg i fortsättningen. 



Kommentarer
Postat av: Christin

Jag tror ni får en till flicka 😊 Ska bli så spännande att följa din graviditet! Btw jag väntar fortfarande på del 2 av din förlossning 😂 Vad har ni för namnförslag just nu? 😘

Svar: Haha! Den har glömts bort helt 😅 den var så fruktansvärd så jag försöker sudda bort den delen i mitt huvud ... *ändå gör man om de* 🤓 har inga solklara namn än... så håller mig lite på den en stund till 🙋🏼😘
Linn

2017-02-15 @ 15:18:36
Postat av: Mikaela

Bara måste flika in med ett namnförslag: SIGNE! Selma och Signe, sååå fint ☺️

Svar: SÅ kul att vi har de högst upp på vår namn topp om de blir en tjej 🙉 vi tänker precis lika, de klingar så fint ihop. Men sen är vi så oense om killnamn, jag är såld på Nils men Chrille vägrar 😤 så därför har vi väl just Signe "spikat" men pojknamn var desto svårare ...
Linn

2017-02-15 @ 19:28:15
Postat av: Johanna kjol

Så himla glad för er skull!!!❤ ska bli roligt att följa er resa här och irl!☺😘

Svar: Tack Goa du 😘😘
Linn

2017-02-15 @ 19:28:49
Postat av: Idis

Jag är bombis på pojke 👼🏻 Men oavsett så är selmas lilleskyson såååå efterlängtat!

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Linn

2017-02-15 @ 21:16:29
Postat av: Mikaela

Men Nils är ju jättegulligt! Olle är ju fint annars och passar med Selma tycker jag 😊 Åh det finns så många fina namn!

Svar: Håller med dig 👆🏻😀🙌🏻😍👍🏻
Linn

2017-02-16 @ 15:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback