nya nappar

Godkväll. 


Idag var mamma över och hälsade på ett par timmar. De var mysigt, tyckte vi. Medan Selma sov middag så passade mamma och jag på att äta lunch i lugn och ro. När hon vaknade så lektes de och sen tog vi en promenad till lekparken och sen vidare till affären och hem igen. 

Annars så har den här dagen gått fort. Selma har badat och vi har ätit middag, typ de egentligen. Nu sover hon sen en stund tillbaka här bredvid mig. Jag ska snart upp och plocka undan innan de är dags även för mig att ta en dusch och lägga mig. Är redan trött. Hoppas de blir en relativt tidig kväll, Chrille jobbar natt och jag har en tendens till att ligga uppe och uggla in på små timmarna när han inte sover bredvid. 

Föresten så har jag beställt hem nya nappar. Alla nappar är borta. Får typ leta med ljus och lykta för att hitta nån. Vet att vi har flera stycken men just nu vet jag inte vart fröken har lagt dom. Beställde iaf hem från namnnappen.se. Tyckte de var kul att man fick "designa" dom själv genom att välja märke, form, färg, text och symbol, om man ville de. Kan tänka mig att dessa är bra att ha på dagis, sen när de är dags. Just med namn på :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback