ännu en dag på stranden & mensvärk

Ännu en dag på stranden har spenderats. Vad bra de känns att skriva så! Främst när man ser över prognosen och nästkommande dagar ser ut att bjuda på en hel del regn. 

Idag jobbar Chrille heldag och vi fick besök av Anna och barnen. Vi promenerade ner till centrum för att köpa med oss lunch sen blev de ett par timmar på stranden. Vid 16.30 tiden var vi hemma och de åkte stax efter, jag åt en super flådig fredags middag i form av varma koppen och macka. Finns de något tråkigare än att laga mat till sig själv?
Efter mat och bad så la jag Selma som somnade på två röda. Blev inte mycket till vila idag då hon somnade på mig rakt upp och ner idag. Har inte hänt sen hon var mini och de var ju så mysigt. Tyvärr varade de inte så länge då jag tvungen att väcka henne efter en stund, då hon somnade så sent och jag är rädd hon inte skulle somna skapligt ikväll. 

På tal om sömn så sov jag som en kratta inatt. Vaknade vid 02 av att jag var hungrig och kissnödig i vanligt ordning. Går på riktigt upp för att kissa en gång i timman nu. Galet störande. 

Hur som, mitt i natten sitter jag uppe i köket i mörkret och äter banan och mackor. När jag ska lägga mig igen så kryper "mensvärken på" har börjat få förvärkar sen nån dag tillbaka. Igår höll de i sig längre än sist och kröp bak i ryggen. Tog sen en alvedon och somnade om efter ett tag. Hade inte såhär sist så visst är de en lustig känsla. Sist jag var gravid och fick denna "mensvärk" så åkte vi sen in och födde barn. Dock gör inte detta ont eller blir värre men blir ändå lite nojlig. Ska nog ta och packa väskan snart ändå, så får den (troligtvis) stå och damma i garderoben men man vet ju aldrig. 


Kommentarer
Postat av: Ida

PACKA nu! 👶🏼❤️💕🌸 du har inget att förlora på det som sagt

Svar: Imorgon kanske 😀❤️😘💃🏻
Linn

2017-07-08 @ 00:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback