dålig början, bättre avslut

Igår hade jag en jävla skit dag rent ut sagt. Eller de började redan kvällen till igår, tårarna rann nästan konstant i ett dygn. 

Kunde lixom inte sluta gråta. Så fruktansvärt less på att vara gravid nu, med allt vad de innebär. Skyller mycket på hormonerna men vad fasiken, de är inte okej att vara i den här kroppen i nio månader de tar på en. Så jag tyckte bara så synd om mig själv och hade ont och var bara less på livet. Så jag drog täcket över huvudet och låg i sängen hela dagen. 

På eftermiddagen hade jag lugnat ner mig och vi blev bjudna till Ida och Jim på middag. Så en skit dag avslutades på andra bästa sätt och jag tänkte inte mer på de andra. Jim hade gjort sin goda sushi och vi satt uppe på altanen ända fram till tolv på natten och pratade. Selma slog vaknen rekord och höll sig också uppe till tolv. Hur orkar hon? 

Jag försökte lägga henne i vagnen tidigare under kvällen och gick en promenad men hon vägrade. Somnade dock på två röda i bilen på väg hem och då har vi en bilresa hem på 2 minuter. 


Nu är de dags att gå upp och äta frukost. Idag ska jag föresten till barnmorskan, håller tummarna på att bebisen är fixerad nu. De var hon inte sist, men där emot har jag inte varit där på fyra veckor. 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Snart slipper vi vingla fram i dessa kroppar 🙈 Som pojkarna i Alice i underlandet 😂😂
Är också sååå jäkla less! Max 4 v för mig & MAX 5 v för dig! Förhoppningsvis mindre 🙏🏻 Vi får Kämpa på tillsammans kusinen ❤️

Svar: Haha pojkarna... 😂🙌🏻💪🏻❤️❤️😀
Linn

2017-07-24 @ 10:11:26
Postat av: Li

Det är ju inte ovanligt att barn nummer två etc fixerar sig väldigt sent.. så bli inte allt för besviken om hon inte är det :) min lilla tjej är inte fixerad heller, kollade för en vecka sen. Däremot ligger hon väldigt långt ner. :) hoppas dem kommer snart. Jag börjar också ledsna lite 😤

Svar: ja nu är man bara en tickande bomb mer eller mindre 😅🤗
Linn

2017-07-24 @ 11:17:48
Postat av: Ida

❤️

Svar: 😀❤️❤️
Linn

2017-07-24 @ 20:58:59
Postat av: Anna

❤️❤️❤️ Kämpa på, snart är hon här ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Linn

2017-07-24 @ 22:54:04
Postat av: Ida w

Fifasiken, inte kul i slutskedet 😭 Kämpa på och hoppas att hon kommer snart♥️

Svar: Nej de suger verkligen *hade glömt bort*
Tack 😙❤️🙌🏻
Linn

2017-07-25 @ 20:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback