och så var måndagen över

Den här måndagen gick verkligen för fort. Känns som att vi precis vaknade. 

Idag sken solen så jag och Selma passade på att vara ute en stund på förmiddagen innan vilan. Tanken var sen att jag skulle ta tag i lite saker medan Selma sov, men de slutade såklart med att även jag somnade på sängen. Inget dåligt samvete över de dock, viktigare att vila upp mig än att putsa fönster. De kunde jag göra sen och de var precis vad jag gjorde när Chrille kom hem. Putsade fönsterna där nere så nu ser vi ut igen. Tog köksfönstret här om dagen, så nu är de bara vardagsrummet kvar. Så tråkigt därför drar man sig.
Chrille han fortsatte med målningen när han kom hem från jobbet. En sista planka under balkongen, sen målade han även lådan vi köpte igår. En låda som vi förvarar Selmas uteleksaker i, som tidigare låg utspritt över gräsmattan för de mesta. Den fungerar även som en extra sittplats, jag är nöjd. 
Vad mer? Jo, vi har grillat och efter maten kikade Jessica med familj över. De hade med sig fika som vi fikade på i lekparken sen gick vi in till oss en stund. Avslutade kvällen med att köpa en gräsklippare här i Gnesta som jag eftersökte på vår lokala fb sida. Kikade överallt igår, men de är slutsålda just den vi ville ha. Så fick vi napp här och någon hundralapp billigare blev de. Tummen upp för de.  


Kommentarer
Postat av: Elin Löwstedt

Vilken bra låda! Var har ni köpt den!?

Svar: Jula! 279kr som hittat 😀🙋🏼
Linn

Postat av: Mikaela

Åh är lådan från Ikea? Behöver en sån jag med 😊👌

Svar: Den kommer från Jula 👏🏻🤗
Linn

2017-07-04 @ 13:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback