vecka 38

Onsdag kväll och vi har gått in i V. 38. Ännu en milstolpe i graviditeten. Eftersom man säger att man vanligtvis föder mellan V. 38-42 så känns de väldigt nära nu. 

Nära kändes de även inatt, hårda förvärkar höll mig vaken mellan 03.30-04.30. Väckte Chrille som fick gå upp och hämta alvedon till mig. Blev nästan lite nervös där en stund då de inte gav sig på ett bra tag. Även idag har jag haft molande värk i ländryggen hela morgonen och förmiddagen. Så dagen spenderades i sängen med alvedon och en vetekudde. Framåt eftermiddagen har jag mått bättre så de var till och med skönt att få plocka in och hänga tvätt som jag annars tänk på i flera dagar men mest bara legat i sängen. 
Känner mig som sagt som en tickande bomb just nu och vill helst inte planera dagarna utan ta de som de kommer. Med tanke på att mina senaste dagar varit sådär. Men hellre har jag ont än att bli översköljd med alla hormoner som gör att jag bara gråter. Jaja, snart är detta elände slut och familjen är komplett. För fler barn blir de inte sen, de lovar jag er. Haha! 

Godnatt :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback