bada & trasig tvättmaskin

Idag har vi verkligen haft en heldag med Anna, Alva och Noel. Super mysigt har de varit! 

Perfekt att ses såhär när killarna jobbar sent/ natt. 
Vi åkte ganska omgående till badhuset när de kom. Två timmar senare så var de dags att åka hem. Vi hade nog kunnat vara kvar en stund till, men de stängde 16 så då var de bara att åka hemåt. 
Väl hemma igen så åt vi tacos, barnen lekte, kollade Pippi sen åkte godispåsen fram till mellon. Selma blev trött vid 20 men de slog om rätt fort, hon somnade precis, dvs 22.00 hon gick på nått extra batteri ikväll. Roligt att ha kusinerna över helt enkelt. 

Annars då? Jo, vår tvättmaskin har gått sönder. Den började strula för någon dag sen men idag när jag skulle hänga tvätten så var den sjöblöt. Fick vrida ur plagg för plagg och alla kläder har droppat inne i tvättstugan så de är blött på golvet. 
Tur i oturen så bor vi i värdens bästa bostadsförening. Japp, de måste jag verkligen säga att vi gör. Föreningen har så god ekonomi så de står för alla vitvaror. Grannen/ "vaktmästaren" konstaterade idag att tvättmaskinen inte går att laga så vi får hämta en ny nästa vecka. Då får vi välja en valfri maskin för 5000kr. De kändes bra att slippa de utlägget om man säger så. Föreningen bjuder även oss på en gratis hyra till jul. Så alla ska ha råd att handla julklappar. Ibland lockar de att köpa hus och de är sjävklart planerna länge fram, för med två barn kommer vi inte att kunna bo kvar här hela tiden. De kommer bli för trångt och i framtiden vill vi att de ska ha ett varsitt rum osv. Men då är detta något jag kommer sakna. Tryggheten med att få plocka ut gratis vitvaror om något går sönder, hämta färg och måla fasaden med och nu i dagarna sätter de även in en ny ytterdörr. 
Ja, så visst har de sina fördelar ändå. 

De blev visst ett långt inlägg. Här kommer lite bilder från dagen :-) 


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Gud vad lyxigt! Och vad gullig hon är i sina semmelbyxor 😍 vilket badhus var ni på förresten? 😊

Svar: Tack, visst är hon 🤗😍 Freja badhuset som ligger här i Gnesta 🙋🏼🙂👍🏻
Linn

2017-03-05 @ 07:39:57
Postat av: Anonym

Tack för en mysig lördag! Lever på den ett tag till! 😘

Svar: Men tack själv ❤️ de gör vi snart om 😍🙌🏻
Linn

2017-03-07 @ 16:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback