hej

Nu är vi hemma igen efter ett par timmar hos Sanne. Hon bjöd på god lunch och barnen lekte och bråkade om alla leksaker, haha. 


Medan vi var borta hann Chrille bli klar med golvet i klädkammaren så nu ska vi "bara" måla väggarna och sätta upp lister. Fast de får bli en annan dag. Har varken färg eller lister hemma. 
Mitt projekt har ju blivit att rensa. Nu har vi inte ens bott här i två år men redan har de hunnit bli så rörigt där inne. Suck. 
Riktigt höstjobb att vika om alla sängkläder, handdukar och sen gå igenom alla kläder för att sen vika om de snyggt och prydligt. Just nu var allt typ bara intryckt. Vilket har stressat mig samtidigt som man bara har kunnat stänga dörren om sig. Men visst är de roligare med ordning och reda. 
Såna här saker känns skönt att få fixat inann nästa barn kommer, även fast de hade gått lika bra ändå. Bara känslan som är så skön att få sånt ur värden innan. 
Just nu vill jag bara få de klart typ nu. Nedervåningen är en labyrint och de är saker precis överallt. Hittar ingenting. 

Här är iaf två bilder på våra barn som inte är så små längre. Kul att ses igen efter en längre tid. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback