trött, tröttare tröttast!

Igår hade Selma visst lite för kul med sin pappa medan jag jobbade så hon glömde bort och sova middag. Var på tok för upptagen med annat som att mata ankorna, leka i lekparken och sen få vara ute hela dagen på tomten. Att få slippa både osmidig overall och vantar, då de var så varm ute igår var hon riktigt nöjd över.

Vid middags bordet så däckade hon, redan vid 17.20. Vi hade lite kul åt henne, Chrille matade henne medan hon sov och hon åt och drack i sömnen. Tur jag fick de på video! Sen åkte huvudet ner i bordet och vi la henne på mattan och åt vidare. 
Hur som, vi lät henne sova sådär tidigt och jag förberedde mig på att gå upp i ottan för jag trodde hon skulle vakna typ mitt i natten och ha sovit klart sina timmar. Gick på toa vid 22 och kikade in hos henne och där satt hon i sängen och sa inte ett ljud som en läskig dimon unge. En flaka vänlling på de somnade hon om och sover än 7.30. Så 14 timmars sömn hittills får se vart de slutar. En annan var inte heller pigg igår. Vid 20 låg vi i sängen och skulle börja kolla på serien Innan vi dör som alla pratar om. Somnade dock efter 20 min så de var ju typiskt, Chrille kollade iaf klart och sa att den var bra. Idag lovas de toppen väder igen, så då gäller de att passa på och vara ute redan på onsdag ska de snöa igen såg jag. 


Njöt en stund med att ha henne sovandes på mig igår. De händer lixom aldrig längre. De är ju så mysigt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback