nu kör vi

Imorse var de dags för den här lilla goa bebisen att få lägga sig på vågen, ikväll är de min tur. Mer om de snart. 

Ett besök på bvc stod på schemat och hon väger nu mera 5,5 kg och längden har jag redan glömt bort. Haha. Typiskt med barn nummer två helt enklet. 
Båda barnen sover redan middag sen en halvtimma tillbaka, eller Vilma sover såklart mer än bara nu men Selma somnade också i vagnen på vägen hem så de var ju passande. Snart kommer även Chrille hem från jobbet. Skönt att ha honom hemma igen efter en heldag på jobbet, nu jobbar han bara imorgon till 13.00 sen går han på helg. Underbart, med tanke på att han har jobbat en del nu ink två nätter.
Åter de de som jag nämnde ovan. Ikväll är de dags för mig att vägas in på vikt väktarna. Jag har varit medlem förut och nu är jag redo igen. Faktiskt väldigt taggad, har verkligen ätit in i de sista. Känner mig redo att ta tag i kosten och få in fler promenader, så man kan börja se över sin garderob igen. Och inte bara välja på tights och mjukisbyxor som de blir i dagsläget. Ungefär -15 kg gick jag ner sen efter Vilma kom, nu står de stilla och jag är absolut inte klar. Nu är de dessa sista, svåra kilo att gå ner. De första har jag inte kämpat för, utan den utmaningen börjar nu! 


Kommentarer
Postat av: Li

Vad kör du för program på viktväktarna? Jag skulle också behöva köra något nu men har aldrig varit med i vv så vet inte riktigt hur det funkar.

Svar: Kommer att gå på möten där man vägs och får tips och inspiration. Tidigare när jag varit medlem har jag kört själv. Vägt mig hemma en ggn i veckan osv. Man betalar och laddar ner VV appen. Där står de hur man gör. Jätte enkelt och smidigt då man kan scana varorna redan i affären för att se hur mycket points de innehåller osv. Kan rekomendra detta då du inte bantar utan får äta allt men ändå med måtta samt att du får extra points genom att röra på dig. Så kanske en långpromenad på fredag morgon är en bra ide så man kan få sin fredags taco osv 😅👍🏻✊🏻😍
Linn

2017-10-04 @ 11:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback