städat, punka & lite till


Idag vaknade vi på bästa sätt eller okej, jag ljög. Menade att vi startade veckan på bästa sätt, vi vaknade upp till ett skinande rent hem. Igår städade jag nämligen hela dagen, de var så skönt. Tog ut och skakade mattor, torkade golv på båda våningar, vek tvätt och tömde tvättkorgarna och Chrille gick upp med saker på vinden. 
Vimla gav mig dock mer jobb imorse vilket innebar ryggbajs och tvättmaskinen fick gå igen. Hur som, visst är de underbart när man får de där städrycken och gör de lilla extra. 

Idag har vi varit ute på promenad med Ida och Maria, igår blev de ingen lång runda. Kom ett par meter ner för gatan, sen upptäkte vi att vi gått på ett häftstift och ett annat däck hade knappt luft. Idag fick vi de fixat och kunde sen gå igen, nackdelen med lufthjul fick vi smaka på helt enkelt. 

Igår satte föresten Chrille upp sängmobilen i taket ovanför spjälsängen, jag älskar den. Så fin som ja fick på min babyshower i somras. Även ljusslingan vid fönstret sitter fast med krokar, tyckte de blev bra eftesom vi varken har gardiner eller blombräda där. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Den lilla rosa väskan, visst är den söt? 
Den kostade nada och ingenting, betalade bara 9kr för frakten från Wish. Ibland älskar man bara Wish, har en liknande väska påväg även den gratis. 
Mini Kånken väskan har Vilma fått av sin morfar, Selma har en vinröd. Tänk när de blir så stora så de går med varinn rygga på sig. 
Fler bilder kommer på barnrummet, fast jag visat de förut. Kanske missat något? Om man kan vara kär i ett rum så är jag de nu. Tycker de blev så fint och visst är de härligt att få erkänna att man blev sådär väldigt, löjligt nöjd? Så inte svennebanan lixom, haha. 

Kommentarer
Postat av: Du ska va nöjd

När de e så fint 😍

Svar: 😘😘
Linn

2017-10-23 @ 22:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback